loading

pagina printen

BSO Zoef Blerick

‘In goede handen’ betekent bij kindcentrum Zoef dat uw kind zich in professionele handen bevindt. Deze professionaliteit is zichtbaar in het dagelijks handelen van de pedagogisch medewerkers. Zij hebben niet alleen kennis in huis, maar hebben vooral hart voor uw kind, zijn enthousiast en betrokken. Hierdoor zult u uw kind met een goed gevoel ‘achterlaten’ bij Zoef. Maakt u gerust een vrijblijvende afspraak voor een rondleiding om uzelf hiervan te overtuigen.

Ribbons -Award -Icons -85-orangeBij BSO Zoef kunnen kinderen helemaal tot rust komen na een vermoeiende schooldag of juist heerlijk ravotten op de buitenspeelplaats. Als het regent kunnen de kinderen terecht in de binnenspeelzaal. Er is voldoende gevarieerd spelmateriaal beschikbaar om de fantasie, creativiteit en beweging van de kinderen te stimuleren. Misschien ontdekken we bij BSO Zoef wel de nieuwe Jamie Oliver Junior?! Het is namelijk mogelijk om in onze kindvriendelijke keuken een overheerlijke pizza te maken, een omeletje te bakken en macaronisalade te maken. Werkelijk alles kan op het bordje van uw kind getoverd worden.

Bij BSO Zoef komen kinderen van de volgende basisscholen: Regenboog, De Schans en Titus Brandsma.

Nieuwsgierig geworden? 
U bent van harte welkom voor een rondleiding! U kunt een rondleiding aanvragen via het formulier op deze website. Dan zorgen wij dat er iemand voor u klaarstaat om u rond te leiden en al uw vragen te beantwoorden. 

Diensten

Wat u precies mag verwachten wanneer u kiest voor buitenschoolse opvang bij Spring, leest u in onze folder Buitenschoolse opvang bij Spring

Voor meer informatie, bijvoorbeeld over welke opvang het beste bij uw situatie past, kunt u contact opnemen met onze klantenservice. U vindt de contactgegevens op deze locatiepagina onder het tabblad 'Locatiegegevens'.

 

Tarieven

Spring Kinderopvang biedt all-inclusive tarieven. Dat wil zeggen: alles wat komt kijken bij de opvang van uw kind is bij de prijs inbegrepen. De tarieven zijn dus inclusief fruit, drinken, tussendoortjes en een uitgebreid activiteitenpakket.

Rekenhulp
Benieuwd wat u in uw situatie netto voor buitenschoolse opvang betaalt? (Dus na aftrek van de kinderopvangtoeslag.) Dit kunt u eenvoudig berekenen via onze rekenhulp! Voor meer informatie, kunt u contact opnemen met onze klantenservice. 

 

Locatiegegevens

Wijziging doorgeven?

Geef hier een wijziging in uw persoonsgegevens door. Een wijziging in de opvang van uw kind kunt u doorgeven middels de 'groene button' rechts op deze website.

Contactgegevens

Voor vragen over onze dienstverlening kunt u contact opnemen met onze klantenservice (bijv. over de plaatsing van uw kind of over uw contract). Heeft u een vraag aan één van onze pedagogisch medewerkers op locatie of wilt u bijv. uw kind ziekmelden, dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met de bso.


Buitenschoolse opvang Zoef
Albert Verweystraat 2
5921 AZ Blerick

T: 088 2088 629
M: 06 52 56 28 66

E-mail: 
bsozoef@spring-kinderopvang.nl


Klantteam 1

E-mail: 
klantteam1@spring-kinderopvang.nl

T: 088 2088 301

Of neem contact met ons op via het contactformulier.


Openingstijden bso Zoef

Voorschoolse opvang (pilot t/m 6 juli 2018)
Maandag, dinsdag en donderdag vanaf 7.30 uur - begintijd school

Naschoolse opvang
Maandag t/m vrijdag vanaf eindtijd school - 18.30 uur

LRKP

Bekijk BSO Zoef in het Landelijk Register Kinderopvang voor de laatste rapporten van de GGD. Ook vindt u hier het registratienummer dat u nodig heeft om kinderopvangtoeslag aan te vragen.