loading

pagina printen

Buitenschoolse opvang Peelhonk Helenaveen

Met ingang van 1 april 2017 opent buitenschoolse opvang Peelhonk haar deuren. Bso Peelhonk biedt opvang voor schooltijd aan kinderen die naar de - in hetzelfde gebouw gevestigde - basisschool De Peelparel gaan.

De vso is elke ochtend geopend tijdens schoolweken en bevindt zich in een groepsruimte van de peuterspeelzaal. Deze ruimte is zo ingericht dat deze ook aantrekkelijk is voor de vso-kinderen.  

Op de vso staat voor de kinderen die voor 7.50 uur binnen zijn het ontbijt klaar. De kinderen kunnen nog even lekker ontspannen en spelen, waarna ze aan de schooldag kunnen beginnen. 

Wanneer school gaat beginnen worden de jongste kinderen door een vaste pedagogisch medewerker naar hun klas gebracht. Na schooltijd kunnen de kinderen onder andere terecht bij buitenschoolse opvang Springhuis Neerkant. Zij worden dan bij school opgehaald en er naartoe gebracht.

Nieuwsgierig geworden? 
U bent van harte welkom voor een rondleiding! U kunt een rondleiding aanvragen via het formulier op deze website. Dan zorgen wij dat er iemand voor u klaarstaat om u rond te leiden en al uw vragen te beantwoorden. 

Diensten

Wat u precies mag verwachten wanneer u kiest voor buitenschoolse opvang bij Spring, leest u in onze folder Buitenschoolse opvang bij Spring

Voor meer informatie, bijvoorbeeld over welke opvang het beste bij uw situatie past, kunt u contact opnemen met onze klantenservice. U vindt de contactgegevens op deze locatiepagina onder het tabblad 'Locatiegegevens'.

 

Tarieven

Spring Kinderopvang biedt all-inclusive tarieven. Dat wil zeggen: alles wat komt kijken bij de opvang van uw kind is bij de prijs inbegrepen. De tarieven zijn dus inclusief fruit, drinken, tussendoortjes en een uitgebreid activiteitenpakket.

Rekenhulp
Benieuwd wat u in uw situatie netto voor buitenschoolse opvang betaalt? (Dus na aftrek van de kinderopvangtoeslag.) Dit kunt u eenvoudig berekenen via onze rekenhulp! Voor meer informatie, kunt u contact opnemen met onze klantenservice. 

 

Locatiegegevens

Wijziging doorgeven?

Geef hier een wijziging in uw persoonsgegevens door. Een wijziging in de opvang van uw kind kunt u doorgeven middels de 'groene button' rechts op deze website.

Contactgegevens

Voor vragen over onze dienstverlening kunt u contact opnemen met onze klantenservice (bijv. over de plaatsing van uw kind of over uw contract). Heeft u een vraag aan één van onze pedagogisch medewerkers op locatie of wilt u bijv. uw kind ziekmelden, dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met de voorschoolse opvang.


Buitenschoolse opvang Peelhonk

Oude Peelstraat 10
5759 PC Helenaveen

T: 06 21 12 49 35

E-mail:
peelparel@spring-kinderopvang.nl


Klantteam 3

T: 088 2088 303

E-mail: 
klantteam3@spring-kinderopvang.nl

Of neem contact met ons op via het contactformulier.


Openingstijden BSO Peelhonk

Voorschoolse opvang
Maandag, dinsdag, woensdag en donderdag vanaf 7.30 uur tot begintijd school.

LRKP

Bekijk buitenschoolse opvang Peelhonk in het Landelijk Register Kinderopvang  bekijken voor de laatste rapporten van de GGD. Ook vindt u hier het registratienummer dat u nodig heeft om kinderopvangtoeslag aan te vragen.