loading

pagina printen

BSO Bengel Hout-Blerick

Bij BSO Bengel worden na school (op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag) kinderen van basisschool Springbeek in de leeftijd van 4 tot 13 jaar opgevangen. De kinderen worden lopend gebracht en gehaald. Op deze locatie bevindt zich ook peuterspeelzaal Carrousel.

Na een dag intensief op school bezig te zijn geweest, mogen de kinderen zelf kiezen wat ze willen gaan doen. Aan de hand van de methode Spring Actief worden uitdagende activiteiten geboden. Buiten spelen is hier ook een belangrijk onderdeel van. Er zijn dan ook vele mogelijkheden om buiten bezig te zijn met bijvoorbeeld voetballen, fietsen, kukelen aan de rekstokken of tikkertje spelen. Dit kan op het speelplein van de bso zelf, maar ook aan het mooie, aangrenzende speelveld. 

Binnen wordt vaak samen een spelletje gedaan, geknutseld, een boek gelezen of een activiteit gedaan. Ook is er een speciale 8+ ruimte waarin de grotere bso-kinderen zich kunnen terugtrekken en hun 'eigen' regels hebben opgesteld.

Nieuwsgierig geworden? 
U bent van harte welkom voor een rondleiding! U kunt een rondleiding aanvragen via het formulier op deze website. Dan zorgen wij dat er iemand voor u klaarstaat om u rond te leiden en al uw vragen te beantwoorden.

Diensten

Wat u precies mag verwachten wanneer u kiest voor buitenschoolse opvang bij Spring, leest u in onze folder Buitenschoolse opvang bij Spring

Voor meer informatie, bijvoorbeeld over welke opvang het beste bij uw situatie past, kunt u contact opnemen met onze klantenservice. U vindt de contactgegevens op deze locatiepagina onder het tabblad 'Locatiegegevens'.

 

Tarieven

Spring Kinderopvang biedt all-inclusive tarieven. Dat wil zeggen: alles wat komt kijken bij de opvang van uw kind is bij de prijs inbegrepen. De tarieven zijn dus inclusief fruit, drinken, tussendoortjes en een uitgebreid activiteitenpakket.

Rekenhulp
Benieuwd wat u in uw situatie netto voor buitenschoolse opvang betaalt? (Dus na aftrek van de kinderopvangtoeslag.) Dit kunt u eenvoudig berekenen via onze rekenhulp! Voor meer informatie, kunt u contact opnemen met onze klantenservice. 

 

Locatiegegevens

Wijziging doorgeven?

Geef hier een wijziging in uw persoonsgegevens door. Een wijziging in de opvang van uw kind kunt u doorgeven middels de 'groene button' rechts op deze website.

Contactgegevens

Voor vragen over onze dienstverlening kunt u contact opnemen met onze klantenservice (bijv. over de plaatsing van uw kind of over uw contract). Heeft u een vraag aan één van onze pedagogisch medewerkers op locatie of wilt u bijv. uw kind ziekmelden, dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met de bso.


Buitenschoolse opvang Bengel
Bouteshof 13
5926 VD Blerick

T: 06 52 56 28 15

E: bengel@spring-kinderopvang.nl


Klantteam 1

E-mail: 
klantteam1@spring-kinderopvang.nl

T: 088 2088 301

Of neem contact met ons op via het contactformulier.


Openingstijden bso Bengel

Voorschoolse opvang
Maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag van 7.30 uur - begintijd school

Naschoolse opvang
Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag vanaf eindtijd school - 18.30 uur

 

LRKP

Bekijk BSO Bengel in het Landelijk Register Kinderopvang voor de laatste rapporten van de GGD. Ook vindt u hier het registratienummer dat u nodig heeft om kinderopvangtoeslag aan te vragen