loading

pagina printen

BSO 't Kapelke Lomm

Bso 't Kapelke bevindt zich, net als het peuteraanbod, in basisschool basisschool 't Kapelke. Samen werken zij aan een kindcentrum voor kinderen van 2 tot 13 jaar. De gezamenlijke aanpak bevordert de ontwikkeling van kinderen. De afstemming en samenwerking zorgen voor stabiliteit, veiligheid en continuïteit.

Op onze bso’s zijn kinderen van 4 tot 13 jaar voor schooltijd, na schooltijd en in de vakanties van harte welkom. Kletsen in de loungehoek, computeren, huiswerk maken, buitenspelen óf meedoen aan een van de vele activiteiten. Voor ieder wat wils. De nadruk ligt op fijne ontspanning voor én na een lange schooldag.

Onze pedagogisch medewerkers zullen de kinderen zoveel mogelijk stimuleren om hierin hun eigen keuze te maken. Inspraak van de kinderen staat op onze bso´s dan ook hoog in het vaandel. Samen met de pedagogisch medewerkers bedenken zij aan de hand van Spring Actief de invulling van de thema´s en de activiteiten. Op deze manier wordt meedoen veel leuker!

Nieuwsgierig geworden? 
U bent van harte welkom voor een rondleiding! U kunt een rondleiding aanvragen via het formulier op deze website. Dan zorgen wij dat er iemand voor u klaarstaat om u rond te leiden en al uw vragen te beantwoorden.

Diensten

Wat u precies mag verwachten wanneer u kiest voor buitenschoolse opvang bij Spring, leest u in onze folder Buitenschoolse opvang bij Spring

Voor meer informatie, bijvoorbeeld over welke opvang het beste bij uw situatie past, kunt u contact opnemen met onze klantenservice. U vindt de contactgegevens op deze locatiepagina onder het tabblad 'Locatiegegevens'.

 

Tarieven

Spring Kinderopvang biedt all-inclusive tarieven. Dat wil zeggen: alles wat komt kijken bij de opvang van uw kind is bij de prijs inbegrepen. De tarieven zijn dus inclusief fruit, drinken, tussendoortjes en een uitgebreid activiteitenpakket.

Rekenhulp
Benieuwd wat u in uw situatie netto voor buitenschoolse opvang betaalt? (Dus na aftrek van de kinderopvangtoeslag.) Dit kunt u eenvoudig berekenen via onze rekenhulp! Voor meer informatie, kunt u contact opnemen met onze klantenservice. 

 

Contactgegevens

Wijziging doorgeven?

Geef hier een wijziging in uw persoonsgegevens door. Een wijziging in de opvang van uw kind kunt u doorgeven middels de 'groene button' rechts op deze website.

Contactgegevens

Voor vragen over onze dienstverlening kunt u contact opnemen met onze klantenservice (bijv. over de plaatsing van uw kind of over uw contract). Heeft u een vraag aan één van onze pedagogisch medewerkers op locatie of wilt u bijv. uw kind ziekmelden, dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met de bso.


Buitenschoolse opvang 't Kapelke
Kampstraat 21
5943 AR Lomm

T: 088 2088 471
E: bso.kapelke@spring-kinderopvang.nl


Klantteam 1

E-mail: 
klantteam1@spring-kinderopvang.nl

T: 088 2088 301

Of neem contact met ons op via het contactformulier.


Openingstijden 

Naschoolse opvang
Maandag, dinsdag en donderdag vanaf eindtijd school t/m 18.30 uur,

LRKP

Bekijk peuteraanbod 't Kapelke in het Landelijk Register Kinderopvang voor de laatste rapporten van de GGD. Ook vindt u hier het registratienummer dat u nodig heeft om kinderopvangtoeslag aan te vragen