loading

pagina printen

BSO Zazoe Reuver

Zazoe is gevestigd in brede school Bösdael. Uitgangspunten voor onze opvang zijn huiselijkheid en geborgenheid in een sfeervolle omgeving. Daarom vinden wij het erg belangrijk dat zowel ouders als de kinderen zich prettig voelen bij ons.

De kinderen van de buitenschoolse opvang hebben hun eigen honk. Hier kan uw kind na een dag intensief bezig zijn geweest op school, even lekker doen waar hij of zij zin in heeft: buitenspelen, knutselen, rustig een boekje lezen en nog veel meer.

Nieuwsgierig geworden? 
U bent van harte welkom voor een rondleiding! U kunt een rondleiding aanvragen via het formulier op deze website. Dan zorgen wij dat er iemand voor u klaarstaat om u rond te leiden en al uw vragen te beantwoorden. 

Diensten

Wat u precies mag verwachten wanneer u kiest voor buitenschoolse opvang bij Spring, leest u in onze folder Buitenschoolse opvang bij Spring

Voor meer informatie, bijvoorbeeld over welke opvang het beste bij uw situatie past, kunt u contact opnemen met onze klantenservice. U vindt de contactgegevens op deze locatiepagina onder het tabblad 'Locatiegegevens'.

 

Tarieven

Spring Kinderopvang biedt all-inclusive tarieven. Dat wil zeggen: alles wat komt kijken bij de opvang van uw kind is bij de prijs inbegrepen. De tarieven zijn dus inclusief fruit, drinken, tussendoortjes en een uitgebreid activiteitenpakket.

Rekenhulp
Benieuwd wat u in uw situatie netto voor buitenschoolse opvang betaalt? (Dus na aftrek van de kinderopvangtoeslag.) Dit kunt u eenvoudig berekenen via onze rekenhulp! Voor meer informatie, kunt u contact opnemen met onze klantenservice. 

 

Locatiegegevens

Wijziging doorgeven?

Geef hier een wijziging in uw persoonsgegevens door. Een wijziging in de opvang van uw kind kunt u doorgeven middels de 'groene button' rechts op deze website.

Contactgegevens

Voor vragen over onze dienstverlening kunt u contact opnemen met onze klantenservice (bijv. over de plaatsing van uw kind of over uw contract). Heeft u een vraag aan één van onze pedagogisch medewerkers op locatie of wilt u bijv. uw kind ziekmelden, dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met de bso.


Buitenschoolse opvang Zazoe
Meester Bosmanshof 3
5953 DM Reuver

T: 088 2088 653

E-mail: 
zazoe@spring-kinderopvang.nl


Klantteam 1

E-mail: 
klantteam1@spring-kinderopvang.nl

T: 088 2088 301

Of neem contact met ons op via het contactformulier.


Openingstijden bso Zazoe

Voorschoolse opvang
Maandag t/m vrijdag
7.30 uur - begintijd school

Naschoolse opvang
Maandag t/m vrijdag
eindtijd school - 18.30 uur

 

 

LRKP
Bekijk BSO Zazoe in het Landelijk Register Kinderopvang voor de laatste rapporten van de GGD. Ook vindt u hier het registratienummer dat u nodig heeft om kinderopvangtoeslag aan te vragen.