loading

Veelgestelde vragen bso - algemeen

Waar kan ik vinden hoe Spring denkt over de opvang van mijn kind?
Hoe wij tegen de opvang van uw kind aankijken staat omschreven in ons pedagogisch beleidSpring Actief speelt hierbij een belangrijke rol. 

Kan ik zelf een keer een kijkje nemen op een BSO van Spring?
Jazeker! U bent van harte welkom om een kijkje op locatie te komen nemen. U kunt een rondleiding aanvragen via het formulier op deze website. Dan zorgen wij dat er iemand voor u klaarstaat om u rond te leiden en al uw vragen te beantwoorden.

Kan mijn kind eerst komen wennen op de BSO?
Dat kan. Ongeveer twee tot vier weken voordat de opvang start, nodigen wij u uit voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek op de BSO maken we onder andere afspraken over de wenperiode. Het is mogelijk uw kind een dagdeel te laten wennen.

Tijdens de wenperiode kunnen u en uw kind kennismaken en vertrouwd raken met de dagelijkse gang van zaken op de BSO. Het wennen is een service van Spring en begint ongeveer twee weken voor de startdatum van de opvang.

Hoe krijg ik te horen hoe het met mijn kind gaat?
Tijdens het brengen en halen van de kinderen kunt u informatie uitwisselen met de pedagogisch medewerkers. Daarnaast houdt Spring minimaal één keer per jaar het 10-minutengesprek waarin de ontwikkeling van uw kind met u besproken wordt. Natuurlijk bestaat er altijd de mogelijkheid om vaker een oudergesprek te voeren. Wilt u even rustig met een pedagogisch medewerker of manager praten, kunt u daarvoor een afspraak maken.

Moet ik zelf eten en drinken meegeven naar de bso?
Nee, bij Spring zijn de tarieven ‘inclusief’. Dat wil zeggen dat de tarieven inclusief fruit, drinken en tussendoortjes zijn. Wanneer uw kind voor 7.50 uur bij onze voorschoolse opvang is, is ook het ontbijt inclusief de prijs. Mocht uw kind speciale voeding gebruiken (bijv. i.v.m. een allergie), dan vragen wij u in sommige gevallen wel deze zelf mee te geven.