loading

pagina printen

Kinderdagverblijf Robinson Blerick

Op 25 augustus 2014 opende KDV Robinson haar deuren in de Blerickse wijk De Vossener. Hier zijn kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar zijn van harte welkom!

KDV Robinson bevindt zich in MFC Op Expeditie, waarin ook peuterspeelzaal Robinson, buitenschoolse opvang Robinson en basisscholen Natuurlijk! en 'Extralent' gevestigd zijn. Gezamenlijk vormen zij een kindcentrum.

De locatie is zowel binnen als buiten ingericht met gevarieerd en uitdagend spel- en ontwikkelingsmateriaal. Zo worden de kinderen – in een veilige, warme omgeving – zo goed mogelijk gestimuleerd in hun ontwikkeling. Buiten het zelfstandig en begeleidt spelen, worden diverse activiteiten aangeboden die de fantasie prikkelen, spraak/taalontwikkeling en beweging stimuleren. Denk hierbij aan dansen op muziek, verven, boekjes lezen, een wandeling maken en nog veel meer.

Op deze locatie vindt u ook peuterspeelzaal Robinson en buitenschoolse opvang Robinson.

Nieuwsgierig geworden? 
U bent van harte welkom voor een rondleiding! U kunt een rondleiding aanvragen via het formulier op deze website. Dan zorgen wij dat er iemand voor u klaarstaat om u rond te leiden en al uw vragen te beantwoorden. 

Diensten

Wat u precies mag verwachten wanneer u kiest voor dagopvang bij Spring, leest u in onze folder Dagopvang bij Spring

Voor meer informatie, bijvoorbeeld over welke opvangmogelijkheid het beste bij uw situatie past, kunt u contact opnemen met onze klantenservice. U vindt de contactgegevens op deze locatiepagina onder het tabblad 'Locatiegegevens'.

 

Tarieven

Tarieven
Spring Kinderopvang biedt all-inclusive tarieven. Dat wil zeggen: alles wat komt kijken bij de opvang van uw kind is bij de prijs inbegrepen. De tarieven zijn dus inclusief luiers, fles- en babyvoeding.

Rekenhulp
Benieuwd wat u in uw situatie netto voor kinderdagopvang betaalt? (Dus na aftrek van de kinderopvangtoeslag.) Dit kunt u eenvoudig berekenen via onze rekenhulp! Voor meer informatie, kunt u contact opnemen met onze klantenservice. 

 

Locatiegegevens

Wijziging doorgeven?

Geef hier een wijziging in uw persoonsgegevens door. Een wijziging in de opvang van uw kind kunt u doorgeven middels de 'groene button' rechts op deze website.

Contactgegevens

Voor vragen over onze dienstverlening kunt u contact opnemen met onze klantenservice (bijv. over de plaatsing van uw kind of over uw contract). Heeft u een vraag aan één van onze pedagogisch medewerkers op locatie of wilt u bijv. uw kind ziekmelden, dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met het kinderdagverblijf.


Kinderdagverblijf Robinson
Vossenerlaan 57
5924 AC Blerick

T kdv: 088 2088 711

E-mail:
kdv.robinson@spring-kinderopvang.nl


Klantteam 1
E-mail:
klantteam1@spring-kinderopvang.nl

T: 088 2088 301

Of neem contact met ons op via het
contactformulier.


Openingstijden kinderdagverblijf Robinson

Openingstijden
Ochtend van 7.30 - 13.00 uur
Middag van 13.00 - 18.30 uur

LRKP

Bekijk kinderdagverblijf Robinson in het Landelijk Register Kinderopvang voor de laatste rapporten van de GGD. Ook vindt u hier het registratienummer dat u nodig heeft om kinderopvangtoeslag aan te vragen.