loading

pagina printen

Kinderdagverblijf Sproetje Blerick

Bij dagopvang Sproetje worden al jarenlang kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar verwelkomd. Er wordt onderdak geboden aan vier groepen. De locatie is gemakkelijk bereikbaar en ligt gunstig ten opzichte van de grote uitvalswegen.
Sproetje is een fantastisch mooie en ruime locatie.

Sproetje is zo gebouwd, dat alle groepen uitkomen op een centrale hal en de groepsruimten zijn verbonden met tussendeuren. Dit biedt veel mogelijkheden om kinderen samen te laten spelen. Kinderen krijgen letterlijk en figuurlijk de ruimte om zich te ontplooien. Wij noemen dit ook wel het Open deurenbeleid.Het atelier, de speelhal en grote doe-tuin dagen uw kind uit om iedere keer weer iets nieuws te ontdekken. Ook is er een ruime binnenhal met diverse uitdagende bewegingsmaterialen en een springkussen.

Een enthousiast en ervaren team staat garant voor geborgenheid, veiligheid en uitdaging.

Nieuwsgierig geworden? 
U bent van harte welkom voor een rondleiding! U kunt een rondleiding aanvragen via het formulier op deze website. Dan zorgen wij dat er iemand voor u klaarstaat om u rond te leiden en al uw vragen te beantwoorden. 

Diensten

Wat u precies mag verwachten wanneer u kiest voor dagopvang bij Spring, leest u in onze folder Dagopvang bij Spring

Voor meer informatie, bijvoorbeeld over welke opvangmogelijkheid het beste bij uw situatie past, kunt u contact opnemen met onze klantenservice. U vindt de contactgegevens op deze locatiepagina onder het tabblad 'Locatiegegevens'.

 

Tarieven

Tarieven
Spring Kinderopvang biedt all-inclusive tarieven. Dat wil zeggen: alles wat komt kijken bij de opvang van uw kind is bij de prijs inbegrepen. De tarieven zijn dus inclusief luiers, fles- en babyvoeding.

Rekenhulp
Benieuwd wat u in uw situatie netto voor kinderdagopvang betaalt? (Dus na aftrek van de kinderopvangtoeslag.) Dit kunt u eenvoudig berekenen via onze rekenhulp! Voor meer informatie, kunt u contact opnemen met onze klantenservice. 

 

Locatiegegevens

Wijziging doorgeven?

Geef hier een wijziging in uw persoonsgegevens door. Een wijziging in de opvang van uw kind kunt u doorgeven middels de 'groene button' rechts op deze website.

Contactgegevens

Voor vragen over onze dienstverlening kunt u contact opnemen met onze klantenservice (bijv. over de plaatsing van uw kind of over uw contract). Heeft u een vraag aan één van onze pedagogisch medewerkers op locatie of wilt u bijv. uw kind ziekmelden, dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met het kinderdagverblijf.

 
Kinderdagverblijf Sproetje

Blariacumplein 26
5922 VR Blerick

T Beren: 088 2088 641
T Mollen: 088 2088 642
T Vlinders: 088 2088 643
T Lieveheersbeestjes: 088 2088 644

E-mail: 
sproetje@spring-kinderopvang.nl

 


Klantteam 1

T: 088 2088 301

E-mail: 
klantteam1@spring-kinderopvang.nl

Of neem contact met ons op via het contactformulier.


Openingstijden kinderdagverblijf Sproetje

Maandag t/m vrijdag:
Ochtend van 7.30 - 13.00 uur
Middag van 13.00 - 18.30 uur

LRKP

Bekijk kinderdagverblijf Sproetje in het Landelijk Register Kinderopvang voor de laatste rapporten van de GGD. Ook vindt u hier het registratienummer dat u nodig heeft om kinderopvangtoeslag aan te vragen.