loading

pagina printen

Kinderdagverblijf Zoef Blerick

‘In goede handen’ betekent bij kindcentrum Zoef dat uw kind zich in professionele handen bevindt. Deze professionaliteit is zichtbaar in het dagelijks handelen van de pedagogisch medewerkers. Zij hebben niet alleen kennis in huis, maar hebben vooral hart voor uw kind, zijn enthousiast en betrokken. Hierdoor zult u uw kind met een goed gevoel ‘achterlaten’ bij Zoef. Maakt u gerust een vrijblijvende afspraak voor een rondleiding om uzelf hiervan te overtuigen.

Kinderdagverblijf Zoef onderscheidt zich door zijn kleinschaligheid. Er zijn twee groepen die aan elkaar verbonden zijn met een tussendeur. Dit biedt de mogelijkheid om samen te spelen. Er is meer dan genoeg aandacht voor uw kind én oog voor continuïteit en ontwikkeling. De pedagogisch medewerkers bij Zoef hechten waarde aan een vaste dagindeling, waarin activiteiten op een gestructureerde manier worden aangeboden die zijn aangepast aan de belevingswereld en behoeftes van uw kind. Zo ontstaat een mooie mix van spelen, uitdagen, leren en ontspannen.

Op deze locatie vindt u ook peuterspeelzaal Zoef.

Nieuwsgierig geworden? 
U bent van harte welkom voor een rondleiding! U kunt een rondleiding aanvragen via het formulier op deze website. Dan zorgen wij dat er iemand voor u klaarstaat om u rond te leiden en al uw vragen te beantwoorden. 

Diensten

Wat u precies mag verwachten wanneer u kiest voor dagopvang bij Spring, leest u in onze folder Dagopvang bij Spring

Voor meer informatie, bijvoorbeeld over welke opvangmogelijkheid het beste bij uw situatie past, kunt u contact opnemen met onze klantenservice. U vindt de contactgegevens op deze locatiepagina onder het tabblad 'Locatiegegevens'.

 

Tarieven

Tarieven
Spring Kinderopvang biedt all-inclusive tarieven. Dat wil zeggen: alles wat komt kijken bij de opvang van uw kind is bij de prijs inbegrepen. De tarieven zijn dus inclusief luiers, fles- en babyvoeding.

Rekenhulp
Benieuwd wat u in uw situatie netto voor kinderdagopvang betaalt? (Dus na aftrek van de kinderopvangtoeslag.) Dit kunt u eenvoudig berekenen via onze rekenhulp! Voor meer informatie, kunt u contact opnemen met onze klantenservice. 

 

Locatiegegevens

Wijziging doorgeven?

Geef hier een wijziging in uw persoonsgegevens door. Een wijziging in de opvang van uw kind kunt u doorgeven middels de 'groene button' rechts op deze website.

Contactgegevens

Voor vragen over onze dienstverlening kunt u contact opnemen met onze klantenservice (bijv. over de plaatsing van uw kind of over uw contract). Heeft u een vraag aan één van onze pedagogisch medewerkers op locatie of wilt u bijv. uw kind ziekmelden, dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met het kinderdagverblijf.


Kinderdagverblijf Zoef

Albert Verweystraat 2
5921 AZ Blerick

T groep 1: 088 2088 626
T groep 2: 088 2088 627

E-mail: 
kdvzoef@spring-kinderopvang.nl

 


Klantteam 1

T: 088 2088 301

E-mail: 
klantteam1@spring-kinderopvang.nl

Of neem contact met ons op via het contactformulier.


Openingstijden kinderdagverblijf Zoef

Maandag t/m vrijdag
Ochtend van 7.30 tot 13.00 uur
Middag van 13.00 tot 18.30 uur

LRKP

Bekijk kinderdagverblijf Zoef in het Landelijk Register Kinderopvang voor de laatste rapporten van de GGD. Ook vindt u hier het registratienummer dat u nodig heeft om kinderopvangtoeslag aan te vragen.