loading

Dagopvang bij Spring (0-4 jaar)

Veiligheid, vertrouwen en een royaal activiteitenaanbod: dat is wat we kinderen van 0 tot 4 jaar iedere dag bieden in onze kinderdagverblijven. Onze medewerkers hebben aandacht voor de kinderen en creëren een sfeer waarin zij spelenderwijs leren met elkaar om te gaan. Onze locaties zijn zowel binnen als buiten ingericht met gevarieerd en uitdagend spel- en ontwikkelingsmateriaal. Zo wordt uw kind – in een veilige, warme omgeving – zo goed mogelijk gestimuleerd in zijn of haar ontwikkeling. 

De dagindeling van de baby’s is volledig aangepast aan hun leef-, eet- en slaappatroon. Naarmate de kinderen groter worden, gaan ze meer deelnemen aan het ritme van de groep. Dit betekent samen eten, samen opruimen, samen afspraken maken, het samen gezellig maken en natuurlijk samen spelen. Zo leren de kinderen spelenderwijs de wereld te ontdekken en te spelen met elkaar. Vaardigheden die de overgang naar de basisschool straks soepeler later verlopen.

Uitgebreide informatie over wat wij bieden en wat u van ons kunt verwachten leest u op deze website. Of lees onze folder Dagopvang bij Spring.
En bent u benieuwd wat opvang in uw situatie netto kost? Dit kunt u eenvoudig berekenen via onze rekenhulp!