loading

pagina printen

Kinderdagverblijf De Sprong Wanroij

Kinderdagverblijf De Sprong (voorheen Ukkepuk) in Wanroij is onderdeel van Kindcentrum De Sprong, waar ook basisschool De Sprong en peuterspeelzaal en buitenschoolse opvang De Sprong deel van uitmaken. Kinderen van 0-4 jaar kunnen hier terecht.

Activiteiten
De activiteiten op de dagopvang worden aangeboden vanuit de methode Spring Actief. In de groepsruimte worden de thema's behandeld. Denk hierbij aan thema's als 'zintuigen' en 'boekenweek'. Als het thema er zich voor leent, worden ook speciale bouw- en speelhoeken ingericht. Tijdens de activiteiten en contactmomenten is er bewust aandacht voor de taalontwikkeling en motorische ontwikkeling van de kinderen.

Bij het aanbieden van de activiteiten door de dag heen, wordt rekening gehouden met het ritme van de groep en van de individuele kinderen.

Alle kinderen doen op hun eigen manier mee aan de activiteiten. Of ze nu heel jong zijn of al ietsje groter. Uiteraard wordt er bij alle activiteiten rekening gehouden met de verschillende leeftijden en ontwikkelingsniveau's van de kinderen. Zo doet een baby nog niet echt mee aan een klimparcours. Toch wordt hij of zij gestimuleerd door de sfeer op de groep en het kijken naar de andere kinderen. 

Peutergroep
Peuters gaan de wereld om zich heen ontdekken. Dat vraagt een andere benadering dan voor de jongste kinderen. Daarom biedt kinderdagverblijf De Sprong peuteraanbod. Speciale activiteiten (op gezette tijden) voor de peuters, welke vergelijkbaar zijn met de peuterspeelzaal. Een goede voorbereiding op de basisschool!

Om dit peuteraanbod zeer gericht te kunnen aanbieden, wordt de groep peuters tijdens de activiteiten in tweeën opgesplitst: een 2+ groep en eemn 3+ groep.

Locatie
De locatie is zowel binnen als buiten ingericht met een gevarieerd en uitdagend spel- en ontwikkelingsmateriaal. Zo worden de kinderen - in een veilige, warme omgeving - zo goed mogelijk gestimuleerd in hun ontwikkeling. Buiten het zelfstandig en begeleid spelen, worden activiteiten aangeboden die de fantasie prikkelen, spraak-/taalontwikkeling en beweging stimuleren. Denk hierbij aan dansen op muziek, verven, boekjes lezen, een wandeling maken en nog veel meer.

Samenwerking
De kinderen van het kinderdagverblijf doen regelmatig een activititeit met de kinderen van de peuterspeelzaal en de kleuters van de basisschool. Zo wordt de kinderen wat extra uitdaging geboden en hebben zij de mogelijkheid om aan te sluiten bij kinderen van hun eigen niveau óf juist even terug te gaan naar de veiligheid van dingen die ze al kennen.

Het enthouisaste team van De Sprong staat garant voor geborgenheid, veiligheid en uitdaging!

 

Diensten

Wat u precies mag verwachten wanneer u kiest voor dagopvang bij Spring, leest u in onze folder Dagopvang bij Spring

Voor meer informatie, bijvoorbeeld over welke opvangmogelijkheid het beste bij uw situatie past, kunt u contact opnemen met onze klantenservice. U vindt de contactgegevens op deze locatiepagina onder het tabblad 'Locatiegegevens'.

 

Tarieven

Tarieven
Spring Kinderopvang biedt all-inclusive tarieven. Dat wil zeggen: alles wat komt kijken bij de opvang van uw kind is bij de prijs inbegrepen. De tarieven zijn dus inclusief luiers, fles- en babyvoeding.

Rekenhulp
Benieuwd wat u in uw situatie netto voor kinderdagopvang betaalt? (Dus na aftrek van de kinderopvangtoeslag.) Dit kunt u eenvoudig berekenen via onze rekenhulp! Voor meer informatie, kunt u contact opnemen met onze klantenservice. 

 

Locatiegegevens

Wijziging doorgeven?

Geef hier een wijziging in uw persoonsgegevens door. Een wijziging in de opvang van uw kind kunt u doorgeven middels de 'groene button' rechts op deze website.

Contactgegevens

Voor vragen over onze dienstverlening kunt u contact opnemen met onze klantenservice (bijv. over de plaatsing van uw kind of over uw contract). Heeft u een vraag aan één van onze pedagogisch medewerkers op locatie of wilt u bijv. uw kind ziekmelden, dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met het kinderdagverblijf.


Kinderdagverblijf De Sprong
Lindenplein 19
5446 AV Wanroij

T: 088 2088 500

E-mail: 
kdv.desprong@spring-kinderopvang.nl


Klantteam 2

E-mail: 
klantteam2@spring-kinderopvang.nl

T: 088 2088 302

Of neem contact met ons op via het contactformulier.


Openingstijden kinderdagverblijf De Sprong 

Maandag, dinsdag, woensdag en donderdag  
Ochtend van 7.30 - 13.00 uur
Middag van 13.00 - 18.30 uur
(Heeft u interesse in opvang op vrijdag? Neem dan contact op met ons klantteam. Bij voldoende animo kan de locatie ook op deze dag open.)

Verlengde opvang
Dinsdag en donderdag van 7.00 tot 7.30 uur

Bekijk kinderdagverblijf De Sprong in het Landelijk Register Kinderopvang voor de laatste rapporten van de GGD. Ook vindt u hier het registratienummer dat u nodig heeft om kinderopvangtoeslag aan te vragen.