loading

pagina printen

Gastouder Sharon Heuving Gennep

Mijn naam is Sharon Heuving, woonachtig in Gennep. Ik bied opvang tijdens werktijden aan kinderen van 0 t/m 4 jaar. Ik bied ook flexibele opvang (wisselende dagen).

Ik woon samen met mijn vriend Robbin en onze dochter Liv op de Logterheuvel in Gennep-Zuid. Een fijne buurt met een speeltuin op loopafstand en een mooie wandelomgeving. Wij gaan graag wandelen met onze honden en genieten van de mooie natuur! Ook tijdens de opvang zal ik dagelijks met de kinderen buiten te vinden zijn. In de zon, in de wind of in de sneeuw, er is iedere dag wel iets te beleven! In onze tuin hebben wij een mooie overkapping, waardoor we heerlijk buiten kunnen spelen, ook als het regent… 

Activiteiten
Ik ben zelf erg creatief, dus we zullen veel knutselen. Knippen en plakken, kleuren of verven met de vingers! Natuurlijk zullen we ook puzzelen, met de blokken bouwen, met de poppen spelen of heerlijk boekjes lezen. Of met zijn allen dansen, liedjes zingen of zelf muziek maken tijdens een verjaardag.

Ik al gastouder
Ik kan goed inspelen op de behoeftes, het karakter, de voorkeuren en de talenten van het kind. Ik stimuleer ieder kind zodat het kind zichzelf optimaal kan ontwikkelen. Het kind krijgt hierdoor zelfvertrouwen en een positief zelfbeeld.

Meer informatie
Wilt u een vrijblijvend intakegesprek over de opvangmogelijkheden, uw kind(eren) aanmelden of een algemene vraag stellen? Neem dan contact op met het gastouderbureau.