loading

pagina printen

Gastouder Marianne de Veth Liessel

Mijn naam is Marianne de Veth, gastouder in Liessel. Ik bied opvang op eigen locatie aan kinderen van 0 t/m 12 jaar. Alleen tijdens werkdagen. Ook flexibele opvang (wisselende dagen).

Ik woon in een vrijstaand huis met veel buitenruimte. Er is ruimte om te spelen in de woonkamer en keuken en ik beschik ook over een aparte speelkamer. 

Activiteiten
Ik vind het belangrijk dat het programma is afgestemd op de behoefte en interesse van het kind. Voorbeelden van activiteiten zijn, voorlezen, knutselen, spelletjes spelen, wandelen en buiten spelen.

Ik als gastouder
Ik wil als gastouder de kinderen een warme, gezellige, vertrouwde en veilige plek bieden waar de kinderen zich thuis voelen. Ik vind het belangrijk om de kinderen regelmaat, rust en reinheid te bieden, zodat de ouders erop kunnen vertrouwen dat er goed voor hun kinderen gezorgd wordt en zij met een gerust hart kunnen gaan werken.

Ik ben in het bezit van het VVE diploma (voor-en vroegschoolse educatie) en het SPW3 diploma.

Meer informatie 
Wilt u een vrijblijvend intakegesprek over de opvangmogelijkheden, uw kind(eren) aanmelden of een algemene vraag stellen? Neem dan contact op met het gastouderbureau.