loading

pagina printen

Gastouder Anneloes de Cock Sint Anthonis

Mijn naam is Anneloes de Cock, gastouder in St. Anthonis. Ik bied opvang tijdens werktijden aan kinderen tussen 0 en 4 jaar oud. In overleg is ook flexibele opvang mogelijk.

Nabij basisschool Leander heb ik een opvanglocatie met verrassend veel ruimte om buiten te spelen. De kinderen kunnen zich volop vermaken met autootjes, de klimtoren, een trampoline en de zandbak. Ook is er een grasveld waarop lekker gevoetbald kan worden. Daarnaast helpen de kinderen mee met de verzorging van de konijnen en de kippen. Ook heb ik een eigen groente tuin, waar we in de zomer veel groente en fruit uit halen.

Binnen is er voldoende speelgoed dat goed aansluit bij de verschillende leeftijden. Het speelgoed varieert van poppen en een keukentje tot duplo en puzzels.

Activiteiten
Elke maand worden de activiteiten afgestemd op een bepaald thema. Zo heb ik bijvoorbeeld het thema’s zwaailichten gehad, waarbij we als afsluiting naar de brandweerkazerne zijn geweest. De thema’s en de activiteiten sluiten goed aan bij de belevingswereld en de leeftijd van de kinderen.

Ik werk zoveel mogelijk met een vaste dagindeling. De ontvangst, het fruit en brood eten, slapen en een koekje eten. Alles gaat volgens een vast ritme. Dit doe ik om de kinderen zoveel mogelijk structuur te geven.

Ik als gastouder
Ik wil de kinderen een warme, veilige en gezellige plek bieden, waar ze kunnen spelen met leeftijdsgenootjes en waar ze leren omgaan met kinderen van andere leeftijden. Alle kinderen mogen zichzelf zijn en zich ontwikkelen in hun eigen tempo. Bij mij staan veiligheid, respect en plezier voorop.

Meer informatie 
Wilt u een vrijblijvend intakegesprek over de opvangmogelijkheden, uw kind(eren) aanmelden of een algemene vraag stellen? Neem dan contact op met het gastouderbureau.