loading

pagina printen

Gastgezin Yvonne Entrop Venray

Mijn naam is Yvonne Entrop, gastouder in Venray (Landweert). In mijn gastgezin bied ik opvang aan tijdens werktijden aan kinderen tussen de 0 en 4 jaar. In overleg is ook flexibele opvang mogelijk.

Op mijn opvanglocatie kunnen de kinderen zowel binnen als buiten lekker spelen. Er is een aparte slaapkamer voor de kinderen. Buiten zijn er genoeg mogelijkheden om te spelen, er zijn o.a. een glijbaan en kinderfietsjes. 

Activiteiten
Ik ga veel met de kinderen naar buiten. Ik ga graag met ze naar de speeltuin of naar de bossen. In de zomer spelen we veel in de tuin met water. Andere activiteiten die ik onderneem zijn bijvoorbeeld naar een binnenspeeltuin gaan of knutselen. Ik werk graag met thema’s zoals Sinterklaas, kerst en carnaval.

Ik als gastouder
Zelf ben ik moeder van drie kinderen, met twee van mijn drie kinderen woon ik in de wijk Landweert. Mijn kinderen zijn inmiddels geheel zelfstandig en springen af en toe bij om de kinderen extra aandacht te geven en mee te helpen met activiteiten.
Ik ben al 14 jaar gastouder en doe het nog steeds met veel liefde en plezier. Rust, regelmaat en consequentie vind ik belangrijk.

Meer informatie
Wilt u een vrijblijvend intakegesprek over de opvangmogelijkheden, uw kind(eren) aanmelden of een algemene vraag stellen? Neem dan contact op met het gastouderbureau.