loading

pagina printen

Gastouder Debby Ouderland Venray

Mijn naam is Debby Ouderland, gastouder in Venray. Ik bied opvang tijdens werktijden, maar ook in de avonduren aan kinderen tussen 0 en 12 jaar oud. In overleg is ook flexibele opvang mogelijk.

Op mijn eigen opvanglocatie kunnen de kinderen zowel binnen als buiten lekker spelen in een veilige en uitdagende omgeving. Het huis heeft een aanbouw met een grote tafel, waaraan we gezellig kunnen eten en knutselen. In de woonkamer is een grote vlakte waar de kinderen hun gang kunnen gaan. Buiten hebben we een verlaagd stukje rubberen speeltegels, zodat de kinderen niet hard kunnen vallen.

Activiteiten
Ik werk eigenlijk altijd met de seizoenen, want daar kan je altijd leuke dingen mee doen. Verder vind ik het leuk om te knutselen, maar ik wil de kinderen zoveel mogelijk zelf laten kiezen wat ze graag willen doen.

Ik als gastouder
Ik vind het belangrijk dat een kind niet gedwongen wordt om dingen te doen, ze mogen zelf kiezen. Ieder kind ontwikkelt zich op een eigen manier en snelheid, daarom is de mening avn een kind ook belangrijk.

Meer informatie 
Wilt u een vrijblijvend intakegesprek over de opvangmogelijkheden, uw kind(eren) aanmelden of een algemene vraag stellen? Neem dan contact op met het gastouderbureau.