loading

pagina printen

Gastouder Julia Hughes Venray

Mijn naam is Julia Hughes, moeder van drie volwassen kinderen en met veel plezier al tien jaar werkzaam als gastouder in de wijk Veltum in Venray. Ik bied kinderen van 3 tot 10 jaar voorschoolse en naschoolse opvang en in overleg ook flexibele opvang. Daarnaast ben ik beschikbaar als reserve gastouder, tijdens vakanties of als uw eigen gastouder verhinderd is.

Ik heb een opvanglocatie aan huis in de fijne wijk Bergkwartier in Veltum waar de kinderen binnen en buiten kunnen spelen en vertoeven in een veilige omgeving. Onze bungalow is uitgerust met een aparte ruimte voor de kinderen waar we kunnen lezen, knutselen en eten. Ook is er een veilige binnenplaats waar de kinderen buiten kunnen spelen.

Activiteiten
Ik stem de diverse activiteiten altijd goed af op de aanleg en behoeftes van het individuele kind zonder de groepsdynamiek uit het oog te verliezen. Ik werk graag met actuele thema’s. Denk aan moederdag, feestdagen en natuurlijk ook de seizoenen. De activiteiten variëren o.a. van lezen, tekenen en liedjes zingen tot wandelen in de directe omgeving, spelen in de speeltuin en knutselen in de grote speelkamer.

Ik als gastouder: 
Ik ben een correcte gastouder die kalm en consequent het beste in een kind naar boven kan krijgen, als individu maar ook in groepsverband. Door te investeren in de aanleg en behoeftes van het kind is de opvang uitdagend en geeft het ruimte om te groeien.

Meer informatie 
Wilt u een vrijblijvend intakegesprek over de opvangmogelijkheden, uw kind(eren) aanmelden of een algemene vraag stellen? Neem dan contact op met het gastouderbureau.