loading

Workshop mediaopvoeding 0-6 jaar bij kdv Ark

Kinderen en media. We kunnen er niet omheen. Al op jonge leeftijd maken kinderen dagelijks gebruik van de tablet en computer. Hoe kun je als ouder je kind ook op het gebied van mediagebruik een goede start meegeven? Volg tijdens de Media Ukkie Dagen 2017 op 5 april as. een speciale workshop bij kdv Ark in Horst.

De bijeenkomsten worden in samenwerking met BiblioNu en een partner-kinderopvangorganisatie georganiseerd. Hierbij wordt de mediawereld van baby’s, dreumesen en peuters anno nu bekeken door middel van kijken en spelen.

Jonge kinderen groeien op als de zogenaamde 'digital natives', maar hoe zorg je dat je kinderen bewust met digitale media omgaan? Wat is geschikt en wat heeft een kind eraan? ‘Kijken en spelen’ is een workshop voor ouders van kinderen in de leeftijd van 0-6 jaar en pedagogische medewerkers. Aan bod komen onderwerpen zoals mediaontwikkeling, digitale prentenboeken, televisie, dvd’s, websites, tablet, smart Phone en apps.

Meer informatie
De bijeenkomsten bij kinderdagverblijf Ark wordt gegeven op woensdag 5 april van 19.30 tot 20.00 uur (Westsingel 200, 5961 DH Horst). Diezelfde avond vindt er ook een bijeenkomst plaats bij kindercentrum De Kindersofa, Grootdorp 32, 5815 AE Merselo. De workshop is gratis. Opgeven graag via jeugd@biblionu.nl met vermelding van de gewenste locatie. Ook ouders van kinderen die niet bij bovengenoemde kindcentra ingeschreven staan, zijn welkom.

 Poster _horst -page0

Deel dit bericht: