loading

Kids Castle wordt Spring Kinderopvang

Met ingang van het nieuwe jaar gaat Kids Castle over naar Spring Kinderopvang. Niet alleen de organisatie verandert, ook de naam wordt anders: Hoevestein.

De opzet van Kids Castle verschilt van die van andere kinderopvang aanbieders: professionele opvang met zo min mogelijk ‘extra’s’ om een aantrekkelijke prijs te kunnen realiseren. Echter is gebleken dat de scherpe prijsstelling niet de verwachte extra klandizie oplevert. Daarnaast is het organisatorisch en administratief gezien lastig om deze enkele locatie met rendement draaiende te houden. Om de continuïteit van deze kinderopvanglocatie in de wijk Brandevoort te kunnen blijven garanderen, is besloten over te gaan naar Spring Kinderopvang.

De medewerkers van Kids Castle gaan mee over. De voor de kinderen en ouders vertrouwde gezichten blijven dus werkzaam op de locatie! Ook blijft de locatie ‘gewoon’ dagopvang (voor kinderen van 0 tot 4 jaar) én buitenschoolse opvang (voor kinderen van 4 tot 13 jaar) bieden.

Wat verandert er wel?

Vanaf 1 januari 2017 biedt Hoevestein de klanten het all inclusive dienstenaanbod van Spring. Naast het verzorgen van fruit, ontbijt en traktaties betekent dit onder andere dat de locaties 52 weken per jaar geopend is en dat de kwaliteit nog beter gewaarborgd wordt. Bij Spring wordt daarbij onder andere gewerkt met ‘coaching on the job’. Een pedagogisch coach (BSO) of VVE coach (KDV) begeleidt de pedagogisch medewerkers tijdens hun werkzaamheden op de groep.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze klantenservice (tel. 088 2088 304, e-mail: klantteam4@spring-kinderopvang.nl). De medewerkers staan graag voor u klaar.

Deel dit bericht: