loading

't Zunneke verhuisd

Tegelen - Vanaf maandag 23 oktober is peuterspeelzaal 't Zunneke te vinden in basisschool St.-Jozef, Grotestraat 142. Door het gebruik van dezelfde locatie kan er nog intensiever worden samengewerkt. De week na de herfstvakantie was dan ook voorzien van een feestelijk tintje.

De intrek van de peuters in de basisschool is een waardevolle stap voor alle kinderen, ouders en professionals. Zo komt de realisatie van de ‘doorgaande lijn’ voor peuters weer een stap dichterbij. Dat betekent bijvoorbeeld dat de overgang voor kinderen van de peuterspeelzaal naar de basisschool soepel verloopt. Samen wordt gewerkt aan optimale ontwikkelingskansen voor kinderen.

‘t Zunneke
Bij peuterspeelzaal 't Zunneke kunnen kinderen spelen en leren met andere leeftijdsgenootjes uit de buurt. Ze worden gestimuleerd en uitgelokt om hun omgeving te verkennen, om met elkaar te praten en om nieuwe dingen te leren. Met name de taalontwikkeling krijgt een extra impuls. Hiervoor gebruikt ’t Zunneke een methode voor Voor- en Vroegschoolse Educatie. Kenmerkend is ook het werken met thema’s. Activiteiten worden afgestemd op een thema en sluiten aan bij de belevingswereld van de peuters en de dagelijkse werkelijkheid. Geïnteresseerden mogen altijd vrijblijvend een kijkje komen nemen. Vraag een rondleiding aan op www.spring-kinderopvang.nl of neem contact op met de Klantenservice van Spring, via 088 2088 301.

 

Deel dit bericht: