loading

Samen lezen bij psz Robinson

Het boekje ‘De kleine Walvis’ is hierbij de leidraad. Nadat de kinderen en medewerkers zelf 'kennis hebben gemaakt' met dit nieuwe boekje, zijn ze op woensdag bij de bibliotheek op bezoek gegaan voor het Nationale Voorleesontbijt. Daar stond een gezellig gedekte tafel klaar en konden ze samen een krentenbol of een eitje eten. Uiteraard werd er ook voorgelezen door een medewerjers van de bibliotheek. In de dagen erna is in de verschillende groepen een eigen voorleesontbijt verzorgd. Ook dit was erg gezellig!

Uiteraard is er ook deze keer weer samen een verteltafel gemaakt. Er is een strand geplakt, er zijn katten gekleurd en snippers gemaakt als water in de zee. Daarnaast zijn alle andere figuren en attributen gemaakt, zodat de kinderen het verhaal zelf kunnen navertellen.

Ook krijgen de kinderen nog bezoek. Niet alleen komen ouders en kinderen uit de hoogste klassen van de basisschool voorlezen, ook komt de school nog kijken én luisteren hoe goed de kinderen al zelf kunnen vertellen over het thema.

Samen Lezen 4

Samen Lezen 3

Samen Lezen 1

Samen Lezen 5

Samen Lezen 2

Deel dit bericht: