loading

Workshops Kinder EHBO in Deurne en Liessel

Workshop Kinder -EHBO_webOp donderdag 16 juni en dinsdag 28 juni organiseren kinderdagverblijf Liessel en kinderdagverblijf Kiekeboe van Spring Kinderopvang een workshop Kinder-EHBO. 

Tijdens de workshop leert u hoe te handelen bij een aantal veel voorkomende ongelukken bij kinderen in en om het huis. Denk aan brandwonden, bloedingen, breuken en kneuzingen, vergiftiging, voorwerpen in neus of oor, kinderziektes en koorts. Ook gaan we in op uw vragen.

Kennis overbrengen
De workshops Kinder-EHBO komen voort uit vragen van ouders. Joost Nabuurs, veiligheidscoördinator bij Spring: “We merken dat dit onderwerp leeft. Ouders willen weten wat ze moeten doen als hun kind thuis een ongeluk krijgt. Bijvoorbeeld als het kind iets giftigs heeft ingeslikt of een ernstige bloeding krijgt. Bij Spring hebben we veel kennis in huis op het gebied van veiligheid. Zo heeft meer dan de helft van onze medewerkers bijvoorbeeld een BHV-diploma met Kinder-EHBO. We vinden het een goed idee om die kennis te delen met ouders. Daarom hebben we een aansprekende, interactieve workshop Kinder-EHBO ontwikkeld.” De workshops worden georganiseerd in samenwerking met de professionele trainers van het opleidingsinstituut dat de BHV-trainingen met Kinder-EHBO bij Spring verzorgt.  

Kosten en aanmelden
Op donderdag 16 juni vindt de workshop plaats bij kinderdagverblijf Liessel, Het Hofke 14 in Liessel op dinsdag 28 juni bij kinderdagverblijf Kiekeboe, Haag 3 in Deurne. Beide keren van 19.00 tot 22.00 uur.  

De kosten voor deze avond bedragen €10,- per persoon. Het aantal plaatsen is beperkt, dus aanmelden voor de workshop is noodzakelijk. Inschrijven kan via de volgende link: www.spring-kinderopvang.nl/kinder-ehbo-deurne. Wanneer er veel belangstelling is, worden mogelijk nieuwe data gepland. 

NB: de workshops donderdag 16 juni, dinsdag 21 juni en 28 juni zijn inmiddels VOL! Via de bovenstaande link vindt u de actuele data en locaties waarvoor u zich kunt inschrijven.

Deel dit bericht: