loading

Workshops Kinder-EHBO in Helmond

Workshop Kinder -EHBO_webDe kindcentra van Spring Kinderopvang in Helmond workshops Kinder-EHBO. 

Tijdens de workshop leert u hoe te handelen bij een aantal veel voorkomende ongelukken bij kinderen in en om het huis. Denk aan brandwonden, bloedingen, breuken en kneuzingen, vergiftiging, voorwerpen in neus of oor, kinderziektes en koorts. Ook gaan we in op uw vragen.

Kennis overbrengen
De workshops Kinder-EHBO komen voort uit vragen van ouders. Joost Nabuurs, veiligheidscoördinator bij Spring: “We merken dat dit onderwerp leeft. Ouders willen weten wat ze moeten doen als hun kind thuis een ongeluk krijgt. Bijvoorbeeld als het kind iets giftigs heeft ingeslikt of een ernstige bloeding krijgt. Bij Spring hebben we veel kennis in huis op het gebied van veiligheid. Zo heeft meer dan de helft van onze medewerkers bijvoorbeeld een BHV-diploma met Kinder-EHBO. We vinden het een goed idee om die kennis te delen met ouders. Daarom hebben we een aansprekende, interactieve workshop Kinder-EHBO ontwikkeld.” De workshops worden georganiseerd in samenwerking met de professionele trainers van het opleidingsinstituut dat de BHV-trainingen met Kinder-EHBO bij Spring verzorgt.  

Kosten en aanmelden
Op dinsdag 7 juni is de workshop bij Dik Trom (Moerdonksvoort 1, Brandevoort), op donderdag 9 juni bij Kids Castle (Hulshoeve 4, Brandevoort), op woensdag 15 juni bij kindcentrum Westwijzer, (Cortenbachstraat 70, Helmond-West) en op donderdag 30 juni bij kindcentrum De Bundertjes (Basstraat 208, Helmond-Noord), alle vonden van 19.00 tot 22.00 uur.
De kosten voor deze avond bedragen €10,- per persoon. Het aantal plaatsen is beperkt, dus aanmelden voor de workshop is noodzakelijk. Inschrijven kan via de volgende link: www.spring-kinderopvang.nl/kinder-ehbo-helmond. Wanneer er veel belangstelling is, worden mogelijk nieuwe data gepland. 

Deel dit bericht: