loading

Spring Kinderopvang

Spring is een organisatie die al 40 jaar professionele, kwalitatief hoogwaardige opvang biedt aan kinderen van 0 tot en met 12 jaar in Noord-Limburg en Oost-Brabant. Spring biedt kleurrijke kinderopvang in alle vormen: kinderdagverblijf, peuterspeelzaal, buitenschoolse, tussenschoolse, vakantie- en gastouderopvang.

Kinderen mogen bij Spring zijn zoals ze zijn
Wij geloven in de kracht van het verschil. Ieder kind is anders en ontwikkelt zich in z’n eigen tempo en op z’n eigen manier. Spring helpt kinderen om gebruik te maken van hun unieke kwaliteiten en mogelijkheden. Wij geven hen de ruimte om op eigen kracht de wereld te ontdekken en zo spelenderwijs te groeien. Daarbij zorgt Spring voor een veilig ‘thuis’ waarin kinderen zich kunnen ontspannen. Tegelijkertijd bieden we een spannende omgeving die uitnodigt om nieuwe dingen te ontdekken.

Spring is partner in de opvoeding
Kinderen brengen een deel van de week door bij Spring. Spring neemt daarmee deel in de opvoeding van de kinderen. Mét de ouders kijken en luisteren we naar wat elk afzonderlijk kind beweegt en bezighoudt. Zo helpen we het kind zich te ontwikkelen tot een evenwichtig mens, met vertrouwen in het eigen kunnen en met respect voor zichzelf en anderen.

Spring kiest voor lokale verankering
Onze kindcentra zijn allemaal sterk verbonden met de buurt waarin ze gevestigd zijn. We zijn partner van de ouders en onderhouden sterke contacten met lokale organisaties zoals basisscholen, sportverenigingen, kunst- en cultuurorganisaties en vrijetijdsclubs. Organisaties die de dienstverlening van Spring aanvullen en die ons in staat stellen nog meer kwaliteit te bieden. Zo bouwen we samen aan een stimulerende omgeving waarin kinderen het beste uit zichzelf kunnen halen.

Wij zijn Spring. Wij zijn lekker dichtbij thuis.

Op een luchtige manier kennismaken met Spring? Lees dan eens het magazine dat wij uit hebben gegeven ter ere van ons 40-jarig bestaan.

Cover Spring Magazine