loading

pagina printen

Basisschool Bernadette Mariahout

Spring verzorgt op basisschool Bernadette de tussenschoolse opvang. Alle leerlingen kunnen hiervan gebruik maken. Alleen op woensdag en op studiedagen is er geen TSO.

De TSO vindt plaats binnen de school. De opvang is een vrijetijdsvoorziening. Naast tijd om rustig een boterham te eten en iets te drinken, krijgen de kinderen activiteiten aangeboden om energie op te doen. Of zij kunnen zich een moment van rust gunnen. De kinderen zorgen zelf voor brood, drinken en evt. fruit. Dit kunnen ze 's morgens mee naar de klas nemen.

Het daadwerkelijk toezicht houden tussen de middag wordt gedaan door een groep ouders/vrijwilligers. Zij worden gecoacht door een professionele coördinator die in dienst is bij Spring Kinderopvang. De kinderen zijn gedurende de hele middagpauze onder toezicht, tijdens het eten, maar ook ervoor en erna. 

Diensten

Onze mogelijkheden vindt u onder het tabblad tarieven. Wilt u meer informatie, dan kunt u hierover contact met ons opnemen,

Inschrijven kan via de button rechts op deze pagina.

 

Tarieven

Voor de tussenschoolse opvang gelden verschillende tarieven. Hoe eerder u uw kind(eren) aanmeld, hoe voordeliger het tarief:

  • Lang van tevoren1: € 2,58 per keer
  • Minder lang van tevoren2: € 2,83 per keer
  • Kort van tevoren3: € 3,09 per keer

1 Bij aanmelden langer dan 7 dagen voor de tso-dag
2 Bij aanmelden vanaf 7 dagen voor de tso-dag tot 1 dag van tevoren
3 Bij aanmelden 1 dag voor de tso-dag of op de dag zelf

Tussenschoolse opvang valt niet onder de Wet Kinderopvang, daarom ontvangt u hiervoor geen kinderopvangtoeslag.

Contactgegevens

Basisschool Bernadette

Mariastraat 31
5738 AH Mariahout
T coördinator: 06 11 87 14 48

Aanmelden/meer informatie

Bent u nieuw bij Spring? Schrijf uw kinderen dan hier in voor tussenschoolse opvang. Wilt u uw kinderen aan- of afmelden voor een bepaalde dag, uw persoonlijke gegevens wijzigen of facturen opvragen? Dat kan via het ouderportaal. Klanten van Spring hebben hiervoor een persoonlijke link met inloggegevens ontvangen.

Vragen over onze opvang?

Kijk dan eens bij de Veelgestelde vragen of neem contact op met onze afdeling Financiën:
T: 088 2088 217
E: tso@spring-kinderopvang.nl