loading

Werken bij Spring

Wij zijn Spring? Wie ben jij?

Spring is een van de grotere aanbieders van kinderopvang in Nederland. Spring bestaat uit ruim 130 lokaal georiënteerde kindcentra in Noord-Limburg en Oost-Brabant. Deze kindcentra bestaan uit kinderdagverblijven, voor-, tussen- en naschoolse opvang en peuterspeelzalen. Daarnaast heeft Spring een eigen gastouderbureau. 

Als partner in de opvoeding helpen we kinderen zich te ontwikkelen en het beste uit zichzelf te halen, door zelf het goede voorbeeld te geven. We helpen hen te worden wie ze zijn, met vertrouwen in eigen kunnen en met respect voor anderen. Goed opgeleide en gemotiveerde professionals zijn essentieel om deze doelstellingen te realiseren en een toegevoegde waarde voor de kinderen/klanten en partners te leveren. Als professional ben je de ambassadeur van Spring.

Bij Spring werken bevlogen mensen die gepassioneerd en resultaatgericht invulling geven aan het pedagogisch beleid. We ontwikkelen en benutten optimaal de kwaliteiten die mensen in huis hebben. Bij Spring is dit een gezamenlijke verantwoordelijkheid van de professional en de Spring-organisatie. Eigen initiatief en verantwoordelijkheid binnen de afgesproken kaders vormen de rode draad van de HR-visie bij Spring, waarvoor je de ruimte en de mogelijkheden krijgt.

Spreekt jou dit aan, dan nodigen wij je van harte uit te reageren op onze vacatures.