loading

Stage

Spring biedt diverse stagemogelijkheden voor studenten. Zowel stages om ervaring op te doen binnen de kinderopvang (op een of meerdere kindcentra), als stages bij ons Servicebureau (ondersteunende diensten).

Stages voor pedagogisch medewerker
Spring heeft regelmatig stageplaatsen voor mensen die hun talenten graag willen ontwikkelen binnen de kinderopvang. De stageplaatsen bieden we aan in samenwerking met opleidingen die opleiden tot een PW3 en/of PW4- diploma via een BOL traject. Kies je voor een stage bij Spring, dan ben je verzekerd van een professionele stageplaats. Voor de begeleiding van PW3/4 stagiaires wordt zorg gedragen door werkbegeleiders (pedagogisch medewerkers op de werkvloer) en daarnaast praktijkopleiders.

Overige stages
Ook hebben we regelmatig stageplaatsen voor:

  • studenten HBO pedagogiek
  • studenten SPH
  • studenten VMBO (snuffelstages), minder dan 60 uren.
  • studenten met een specifieke opdracht vanuit de opleiding, gerelateerd aan de kinderopvang of aan functies binnen ons servicebureau (met ondersteunende diensten als Facilitaire zaken, P&O, Communicatie, ICT en het Secretariaat).

Voor een stageverzoek en vragen kun je mailen naar stage@spring-kinderopvang.nl. Graag hierin vermelden; je naam, telefoonnummer, welke school/opleiding je doet en de periode waarin je de stage moet lopen met het aantal dagen/uren.

 Openstaande stageplaatsen